Contacteer ons: +32 497 55 32 07
Email : info@aquarand.be
Vaartdijk 126, 1981 Hofstade : Plan – en Routebeschrijving
 

Feesten en vergaderen in AquarandBent u op zoek naar een originele locatie voor een feestje of vergadering, die uw vrienden, familie, collega’s of klanten nooit zullen vergeten? Aquarand biedt u een multifunctionele ruimte aan, op een goed bereikbare, rustige en bijzondere plek. U parkeert uw wagen veilig op ons afgesloten domein. Binnen wacht u een warm onthaal door onze gastvrouw Ann. U bent ge├»nteresseerd en benieuwd naar de prijzen? Vraag hier vrijblijvend een offerte op maat aan.

  • Gratis WiFi
  • TV
  • Zicht op de tuin en vaart
  • Gratis ruime parking
  • Lunchmogelijkheden
  • Goed bereikbaar via autostrade of openbaar vervoer

Vraag hier een offerte aan 

No comments yet.

ADD YOUR COMMENT

The sidebar you added has no widgets. Please add some from theWidgets Page